Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Petra Norström - 17 mars 2012 16:16

Japp i torsdags packade vi hela bilen full och då menar jag verkligen hela bilen. Om Wilhelm skulle följt med, hade han fått suttit på taket =)


Viåt god mat och hade trevligt på torsdagen, vi kom inte i säng förnst vid tolv tiden, vilket för mig är väldigt sent som lägger sig vid halv tio, tio i vanliga fall. Jolie sov toppen bra hela natten, likaså hennes föräldrar.


Fredagen blåste det så in i nordens, så vi bestämde oss för en lunch inne på byn, närmare bestämt folkan. Super god mat!


Vi återvände hem och Hans och Danie trotsade vädret och for iväg och fiskade, jag och Helen gick en kort prommis sedan gick vi in och drrack tee och kaffe, började med att förbereda middagen. Vilket jag nu glöme ta receptet på! Även den goda köttfärspajen som vi åt på torsdagen.


Kvällen vart de film men tyvärr slutade kvällen dåligt då Daniel vart dålig och fick spysjuka hela natten, lördagmorgon halv sx så spyr Jolie, vi packade iop alla saker och försökte komma iväg så fort som möjligt. Så om vi andra sklle bli sjk, hoppades vi att vi åteminstone skulle komma hem. Jolie var en kämpe hel vägen hem, hon kräktes men gjorde inget väsen av sig. Super Jolie är hon numera här hemma =)


Nu har hon ätit lite blåbärssoppa i omgångar och peppar peppar har hon fått behållit det, nyss stod hon vd kylskåpet och skrek korv, kankse ett tecken att det börjar gå över! Hoppas på en lindrig variant. men blåbärssoppa för damen hela dagen.


Ikväll blir det kebab och en film ikväll!


En ny resa upp till Helna med familj måste göras! Då denna slutade så snopet.



Presentation


Petra heter jag 27 år gammal. Bor i ett rött hus i Multrå med sambo. Två barn Wilhelm och Jolie. Pluggar till lärare.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards