Alla inlägg under mars 2012

Av Petra Norström - 21 mars 2012 21:23

Hembesök sker på egen risk!


Sjukstuga hela veckan lång hos Familjen Olsson/Norström. I Lördags råkade vi ut för den allt för ovälkommande sjukdomen magsjuka. Sedan dess håller den oss i sitt järngrepp. Vår lilla Jolie vart utsatt först, än idag är hon inte frisk. Hon drabbades dessutom av en fruktansvärd hosta som håller i sig. Mat och vätska är inga favoriter än!


Så igår kväll tänkte man, vilket man i efterhand inte skulle gjort. Vilken tur att Wilhelm klarade sig, men efter några timmar så visar det sig att han kräks. Så då var det igång igen... Men nu håller vi tummarna på att helgen ska va spyfri och att jag och Hans klarar oss.


Magsjuka, allt utom magsjuka brukar vi säga här hemma. Så sedan drabbas man och fy fan vad man måste gjort mycket ont för att förtjäna detta. Men vi lovar vi uppskatar allt nu så dags förr dej att entra någon annan familj och låt oss vara några år. Vart femte år skulle du kunna anlända!


Kan lova att här går tvättmaskinen på högvarv och det spritas som aldrig förr, dessutom kan man aldrig tro att sopbilen var och hämta soporna i tisdags.


Hopp om livet!

Av Petra Norström - 21 mars 2012 10:09

Värt ett besök www.boozt.com jätte fina kläder både till stora som små.



Några plagg jag föll för, till mig själv såklart =)


       


Tipsar en till sida som är värd att besöka www.zbh.se


Älskar porslinet, vill ha!


     

Av Petra Norström - 19 mars 2012 16:08

Dessa fina skor finner man hos

http://shop.biskopsgarden.com


 

Av Petra Norström - 18 mars 2012 09:44

Idag är det städdag!

 

Idag ska magsjukebakterier städas bort, Jullan har inte kräkts sedan igår mitt idagen, så peppar peppar. Igår framåt kvällen vart hon allt piggare. Kanske var den lindrigare varianten.


Så nu väntas det städning, dammsugaren ska fram och spritflaskan. Måste elliminera bakterier innan Wilhelm kommer hem. Men hittils verkar vi övriga klara oss ganska fin fint.


Nej nu ska jag göra några saker på datorn innan jag fortsätter min städning + tvättning.


Av Petra Norström - 17 mars 2012 16:16

Japp i torsdags packade vi hela bilen full och då menar jag verkligen hela bilen. Om Wilhelm skulle följt med, hade han fått suttit på taket =)


Viåt god mat och hade trevligt på torsdagen, vi kom inte i säng förnst vid tolv tiden, vilket för mig är väldigt sent som lägger sig vid halv tio, tio i vanliga fall. Jolie sov toppen bra hela natten, likaså hennes föräldrar.


Fredagen blåste det så in i nordens, så vi bestämde oss för en lunch inne på byn, närmare bestämt folkan. Super god mat!


Vi återvände hem och Hans och Danie trotsade vädret och for iväg och fiskade, jag och Helen gick en kort prommis sedan gick vi in och drrack tee och kaffe, började med att förbereda middagen. Vilket jag nu glöme ta receptet på! Även den goda köttfärspajen som vi åt på torsdagen.


Kvällen vart de film men tyvärr slutade kvällen dåligt då Daniel vart dålig och fick spysjuka hela natten, lördagmorgon halv sx så spyr Jolie, vi packade iop alla saker och försökte komma iväg så fort som möjligt. Så om vi andra sklle bli sjk, hoppades vi att vi åteminstone skulle komma hem. Jolie var en kämpe hel vägen hem, hon kräktes men gjorde inget väsen av sig. Super Jolie är hon numera här hemma =)


Nu har hon ätit lite blåbärssoppa i omgångar och peppar peppar har hon fått behållit det, nyss stod hon vd kylskåpet och skrek korv, kankse ett tecken att det börjar gå över! Hoppas på en lindrig variant. men blåbärssoppa för damen hela dagen.


Ikväll blir det kebab och en film ikväll!


En ny resa upp till Helna med familj måste göras! Då denna slutade så snopet.



Av Petra Norström - 15 mars 2012 09:27

Idag efter två packar vi in större delen av famijen Olsson/Norström och beger oss mot Vilhelmina. Vi ber samtidigt mot vädergudarna och hoppas på kanonväder! =)


Nej nu blir det att studera en sväng.


På återseende

Av Petra Norström - 14 mars 2012 10:54

Ja idag är det PI dagen, vad fan är då PI dagen tänkte jag då jag hörde det på radion imorse. Men i Usa så skriver man dagens datum 3/14, vilket man ser då likheter med att man kortar ner PI till 3,14.


Så idag är det den officiella PI dagen, vilket firas runt om i världen, olika länder på skolor. DXet är ingen högtid. Men idag äter man pajer och oizza runt om i världen så idag svenska folket är dte till¨ået att äta Pizza på en onsdag!


VarförPaj och Pizza jo på engelska så är Pi = Paj, något cirkelformat, så paj och pizza dagen!


Onödigt vetande från mig.

Av Petra Norström - 14 mars 2012 10:35

Blir inge Vilhelmina till helgen, väldigt tråkigt. Var ju himla synd att man hade bokat av Jolies läkartid på fredag, för nu hade man j kunnt gjort det och fått det bort stökat. Dessutom hade vi hela familjen sett fram emot att byta miljö för en helg. Men någon annan helg.

Men i vår innan snön försvinner hinns inte med på grund av tentor, pendlande med Wilhelm och då vill säga blir helgerna väldigt korta.

 

Men man får hitta på något annat, är ju någon fisketävling ihelgen nere i mosjön så vi får underhålla oss med det då. Kanske någon annan utflykt. Känns bara som man ville komma bort och slippa alla måsten hemma. När man väl är hemma så hittar man så mycket som behövs göra.


Nej åter till mina kartstudier, den 5 och sista kartan som ska vara klar nästa vecka är lie jobbig, had hoppats på lite tips undegrupdiskussioner men fanns inga att diskutera med under de utsatta tiderna idag, tråkigt.

 

Åter till alla måsten!

Presentation


Petra heter jag 27 år gammal. Bor i ett rött hus i Multrå med sambo. Två barn Wilhelm och Jolie. Pluggar till lärare.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards